בשר ויין
״שני שמנים מעשנים״ מתארחים ביקב חיטים לבשר ויין.
משעה 18:00 ועד 20:00 ניתן להגיע אלינו לחווית בשר ויין עם שקיעה,חילופי עונות, דימדומי ערב.
משעה 20:00 ועד 22:00 לכל המאחרים, אחרי הרדמת הילדים וסיום עבודות,חוויה של אווירה כפרית,תאורה בכרם שילוב עם מוזיקת רקע.
לחילופין בימי שישי משעה 10:30 עד 15:30.
הכניסה בעלות 80 ₪ הכוללת מנת בשר לפתיחה וכוס יין ראשונה.
תאריכים קרובים: 17.03, 29.04
ערב יקב ללא תחתית
חמישי ביקב, אווירה פסטורלית, 50 ₪ בכניסה יאפשרו לכם להנות מיין כרצונכם, לשבת במדשאה שלנו יחד עם תאורה בכרם ומוזיקת רקע, או במרכז המבקרים.
משעה 18:00 – 22:00, למעוניינים ניתן להזמין מראש או במקום פלטת גבינות בעלות נוספת של 80 ₪
תאריכים קרובים: 31.03, 14.04
ערב יינן
ערב שכולו יין.
תגיעו למרכז המבקרים של היקב בשעה 19:00 שם יקבל אתכם עצמון היינן, לאורך הערב תטעמו 6 יינות שונים, חלקם זוכי פרסים של היקב ואחרים.
כיבוד בסגנון פלטת גבינות וירקות יוגש לכל המשתתפים, שיח מעמיק על עולם היין, ייצור יין, ועוד.
סיום באזור השעה 21:30, מבצעים מיוחדים לרכישת מארזי יינות בסוף הערב.
עלות למשתתף בודד 200 ₪ לזוג 300 ₪ (אז תגיעו עם הבן אדם האהוב עליכם)
תאריכים קרובים: 28.04
שישי סיור וטעימות
הצטרפו לסיור בכרם הנמצא מטרים ספורים ממרכז המבקרים הממוזג, בסיור הכרות עם הסיפור שלנו,הסברים על הכרם,זנים ,גידול,השקייה כורמות ויצירת הענבים הטובים ביותר.
מעבר למרכז המבקרים הפונה אל נופו של הכרם לטעימת 3 זנים לפחות.
שיח פתוח בין טעימה לטעימה על עולם היין,מושגים,בחירת יין במסעדה,טעמים,ריחות ועוד.
הסברים על עשיית היין בכללי וביקב חיטים בפרט.
העלות למשתתף 50 ₪ וניתן לרכוש פלטת גבינות בעלות 80 ₪ המתאימה לזוג.
תאריכים קרובים: 11.03, 18.03, 25.03, 01.04, 08.04